Dag 8: Win prijzen met onze verlotingen

Op 13 juni door John

Op deze rustige en regenachtige donderdagavond waren er weinig wedstrijden gepland. Op het park was het daardoor vrij rustig, goed moment om even te vertellen over de aankomende verloting en wat extra informatie over de Battle of the Tournament te geven.

Battle of the Tournament
A.s. zaterdag, rond de klok van 19:30 doen we een dubbele verloting op het terras. Volgend op deze verloting, rond 20:00, start de Battle of the Tournament. Net voordat deze wedstrijd start wordt de winnaar van de zonnebrillenactie bekend gemaakt. Voor meer informatie over deze actie, zie hieronder.

Verloting onder alle deelnemers
Zoals elk jaar is ook dit jaar weer een verloting van keukenapparatuur na de prijsuitreiking! Elke deelnemer doet hier automatisch aan mee, alleen moet je wel aanwezig zijn bij de prijsuitreiking om de prijs op te halen op het moment je naam wordt rondgeroepen!

Informatie zonnebrillenactie
Om ervoor te zorgen dat jouw foto bij ons binnenkomt, moeten we hem natuurlijk wel kunnen zien! Volg ons, tag ons en gebruik #tc73 en accepteer eventueel onze vriendschapsverzoeken. Wil je het zeker weten dat we hem hebben, stuur hem dan als persoonlijk bericht door! Want het zou zonde zijn als je die allerleukste foto niet bij ons binnenkomt en je daardoor de metamorfose mist.