Dag 5: Extra dag weekend

Op 10 juni door John

We hebben goed gebruik gemaakt van de extra dag die dit Pinkster-weekend met zich meebracht. Het was een dag vol met wedstrijden en veel toeschouwers, zoals een gemiddelde zaterdag en zondag ook heeft.

Met 23 wedstrijden op het programma, was dit gelijk de dag met de meeste wedstrijden dit weekend. Niet de meeste zonneschijn, maar wel overwegend droog weer, zorgde voor een lekkere tennisdag.

Kids-box
Er waren veel kinderen op het park, waarvan een aantal een poging hebben gewaagd de Kids-box baas te maken. Ze hebben lekker genoten van de patatjes en snackjes die erin zitten. We hebben er nog een paar over, dus misschien blijft hij deze week wel op het menu staan...!?

Overig programma
We hebben nog veel op het programma staan de komende dagen! Naast de zonnebrillenactie (maak een foto en post die op Instagram of Facebook met #tc73), hebben we ook nog een Battle of the Tournament op de zaterdagavond. Welke wedstrijd dat wordt, is nog even de vraag. Maar we hopen op een vol terras met veel supporters voor deze wedstrijd. Om de wedstrijd een extra feestelijk karakter te geven, wordt de wedstrijd extra groots uitgelicht op het veld. Dit wil je niet missen en zet het dus in je agenda!