Update corona november

Op 6 november door Elise den Engelsman

Door aangescherpte Coronamaatregelen is het de komende twee weken niet toegestaan met meer dan 2 personen te sporten.

Vanuit de KNLTB is er bericht gekomen dat dit ook geldt voor dubbelspel. Dit betekent dat er voorlopig alleen gesingeld mag worden. Bij deze wil ik iedereen vragen de reeds gemaakte reserveringen voor 4 personen te wijzigen of te annuleren.

Met 4 personen lessen is wel toegestaan, mits verdeeld over twee banen. We hebben de tennisschool aangeboden voor de komende 2 weken gebruik te maken van baan 3 + baan 4, zodat de onlangs gestarte winterlessen gewoon door kunnen gaan. Mogelijk dat bestaande reserveringen hierdoor wat worden aangepast zodat we hiervoor ruimte kunnen maken.

Wedstrijden, waaronder ook competitie en onderlinge toernooien, zijn momenteel niet toegestaan. Voor wie wil vrijspelen biedt de KNLTB CLubapp diverse mogelijkheden. Via het tabblad Maatjes kun je de contactgegevens van alle leden opzoeken. Ben je op zoek naar een maatje dan zoek je jezelf op en kun je je aanmelden door op het ster-icoon rechtsboven in te drukken. Je bent dan voor andere leden zichtbaar als maatje. Leuk om zo eens een tennisafspraak te maken met iemand die je niet (zo goed) kent.