Update Corona jeugdtennis

Op 4 mei door Elise den Engelsman

Sinds woensdag 29 april mag er onder strenge voorwaarden weer worden getennist door de jeugd t/m 18 jaar. Zoals jullie hieronder kunnen zien werd daar door Dylan en Wessel direct gebruik van gemaakt en hielden ze keurig 1,5 meter afstand.

afbeelding1

De trainingen starten dinsdag 5 mei, alle jeugdleden hebben hierover bericht gehad. Uiteraard zullen de tennisleraren daarbij de Corona maatregelen opvolgen.

Vrij tennissen is alleen toegestaan onder toezicht en voorlopig beperken we dat tot singelen. Jeugdleden die geboren zijn in 2008 of eerder kunnen zelf een baan reserveren via de app en met een toezichthouder het park op. Voor alle jeugdleden zijn er twee middagen dat er vanuit de vereniging begeleiding aanwezig is:

  • maandag van 15.30 tot 17.30 uur
  • donderdag van 15.30 tot 17.30 uur

Wie op deze middagen wil tennissen kan zich via de app aanmelden bij Femke.

Alle regels zijn via de mail naar de jeugdleden, hun ouders en verzorgers verstuurd. Deze gelden niet alleen voor de spelers maar ook voor de toezichthouders. Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat de regels worden nagekomen, de baan wordt gesleept en het één en ander wordt schoongemaakt na gebruik. Houd je daar wel aan, alleen dan mogen we blijven tennissen en zijn hopelijk ook snel de overige leden weer welkom op de baan.

afbeelding1regels