Rabobank Club Support 2022

Op 10 augustus door Marcel Kuiken

Van 5 t/m 27 september 2022 kun je weer stemmen, zet het in je agenda!

rabobank-club-support

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

T.C. ' 73 is in 1973 opgericht met het doel om op een fijne, gezellige en sportieve manier met elkaar te tennissen. Met ruim 250 leden organiseren wij het gehele jaar veel activiteiten. Volgende jaar bestaan wij 50 jaar en willen we er voor iedereen een fantastisch mooi lustrumjaar van maken.

Wij willen een sponsoravond organiseren om op een sportieve manier ons lustrum te vieren en voor de jeugd een gezellig en sportief weekend.

Leden van de Rabobank kunnen van 5 september t/m 27 september 2022 op T.C. ’73 stemmen via de site van de Rabobank of via de Rabo app.