Corona update september 2021

Op 23 september door Elise den Engelsman

Met ingang van zaterdag 25 september kan de 1,5 meter regel worden losgelaten. Voor alle horeca, inclusief sportkantines, geldt dat toegang alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar dient ook een identiteitsbewijs te word getoond. De verplichte sluitingstijd blijft 0.00 uur. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis. 

  • Het Coronatoegangsbewijs is alleen nodig als je in het clubhuis wat wil eten of drinken;
  • Bij het afhalen van drankjes aan de bar die je op het terras opdrinkt is geen coronatoegangsbewijs nodig;
  • Toiletten en kleedkamers zijn vrij toegankelijk, hiervoor heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Omdat horeca en toiletten duidelijk afgescheiden moeten zijn zal de tussendeur tussen het clubhuis en de hal gesloten blijven. 

Om te tennissen en wat op het terras te drinken is dus geen coronatoegangsbewijs nodig. Ook niet tijdens de competitie. Houd er wel rekening mee dat niet alle verenigingen beschikken over een overdekt en verwarmd terras. Neem dus altijd je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs mee als je competitie gaat spelen zodat je de mogelijkheid hebt binnen na te tafelen.