Clubhuis, bardiensten en klusochtenden

Op 28 mei door Elise den Engelsman

Het terras van het clubhuis mag open van 06.00 tot 20.00 uur. Gezien de beperkte mogelijkheden in de avonduren en de vele voorwaarden die worden gesteld hebben we besloten geen bardienst te regelen zolang deze openingstijden gelden.

Op woensdag- en zaterdagmiddag is de bar open middels zelfbediening. Als de mogelijkheden vanaf 5 juni worden verruimd gaan we op vanaf maandag 7 juni open.

Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via de app/club/diensten. Alleen op deze manier bepaal je zelf wanneer je bardienst draait. Iedereen die zich had ingeschreven voor een datum waarop het clubhuis nog niet open is vragen we dit opnieuw te doen. Het kan ook zijn dat bestaande inschrijvingen zijn verdwenen, kijk dit voor de zekerheid nog even na. Wie tijdens de competitie of voor toernooien heeft ingeschreven draait 2 keer bardienst, voor reguliere avonden geldt dat er 3 keer bardienst gedraaid moet worden.

Wie op 15 juni nog niet heeft ingeschreven zal door ons worden ingedeeld, tenzij je tijdig bij de barcommissie hebt aangegeven dat je de bardiensten afkoopt voor € 90/jaar. Dit kan via bar@tc73.nl tot uiterlijk 14 juni.
 
Heb je geen zin in om bardienst te draaien dan kun je je aanmelden voor de klusochtend op zaterdag 5 juni a.s. of zaterdag 11 september. Ook op zaterdag 4 september staat een klusochtend gepland, deze wordt verzet naar zaterdag 11 september. Heb je je al aangemeld dan schuift deze aanmelding automatisch door. Kun je niet op 11 september geef dit dan even door aan Elise. 
 
Na een eerdere oproep is het opknappen van het clubhuis in volle gang. Wil je nog helpen? Meld je dan aan via bar@tc73.nl. Om alles naar onze zin te krijgen zijn we op zoek naar

  • Een timmerman die de bar kan bekleden met (oud) hout;
  • Houten tennisrackets voor de aankleding.

Aanmelden en/of meer informatie via bar@tc73.nl