Afgelopen
Deze activiteit is reeds afgelopen.

Wintercompetitie

Van vrijdag 3 januari tot donderdag 12 maart
Info & inschrijven

Ook dit jaar is er een onderlinge wintercompetitie voor teams. We spelen volgens de regels van de vrijdagavondcompetitie van de KNLTB, d.w.z. alleen dubbels; super tie-break i.p.v. een 3 e set.

Bij voldoende deelname is er een heren-, dames-, en gemengde competitie. De minimale deelname is 4 teams per onderdeel. Maximaal kunnen er 24 teams deelnemen, verdeeld over alle onderdelen. Elk team speelt minimaal 3 avonden, het maximum is afhankelijk van het aantal teams wat meedoet.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers. Per wedstrijdavond speelt een team 4 wedstrijden. De dames- en herenteams spelen 4 dubbels, de mixteams spelen een damesdubbel, herendubbel en twee gemengde dubbels. Een speler mag maximaal twee wedstrijden spelen op een avond en niet met dezelfde medespeler.

De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond en gaan altijd door. Alleen als de weersomstandigheden of banen het niet toelaten wordt een wedstrijd afgelast, dit beslist de wedstrijdleiding. Een wedstrijd kan niet door de spelers worden verzet. Zorg daarom dat je voldoende spelers in je team hebt. Elk team mag voor 2 avonden een verhindering doorgeven.

Speeldata zijn
3 – 10 – 17 – 24 - 31 januari
7 – 14 – 21 - 28 februari
6 – 13 – 20 – 27 maart

Finaleavond voor alle teams vrijdag 27 maart

Aanmelden kan

  • per team (graag doorgeven wie de captain is)
  • individueel (dan zoeken we een team voor je)
  • als reserve

voor 20 december 2019 via het inschrijfformulier bij deze activiteit.

Het speelschema wordt uiterlijk vrijdag 27 december bekend gemaakt.

Voor meer info: Voor meer info: technischecommissie@tc73.nl