Voorjaarscompetitie

Van zaterdag 4 april tot donderdag 11 juni
Info & inschrijven

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de aankomende voorjaarscompetitie. Competitie is mogelijk voor iedereen die daar interesse en vooral zin in heeft. Het is super leuk om in teamverband tegen ‘nieuwe/ andere’ tegenstanders te spelen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat naast leuke tenniswedstrijden er ook gezellige avonden uit voort komen. Zorg ervoor dat je een team bij elkaar krijgt en schrijf je voor 1 januari 2020 in.

Inschrijven kan via de inschrijfbutton op deze pagina.

Dit voorjaar bieden wij op de volgende dagen competitie aan:

De voorjaarscompetitie telt zeven speeldagen, waarin gespeeld wordt in poules van ongeveer acht teams. In het onderstaande overzicht kunnen jullie de data terug vinden van het opgestelde programma door de KNLTB met de daarbij horende inhaaldagen:

Aan competitie spelen zitten een aantal voorwaarden vast:

  • Je team mag maximaal uit 7 personen bestaan. Zorg ervoor dat je met je team op alle data een volledig team hebt, zodat er zo min mogelijk vervanging moet worden geregeld. Let op: de competitie valt dit jaar plaats tijdens verschillende feestdagen en in vakanties (Pasen: 12 en 13 april, Koningsdag: 27 april, Hemelvaart: 21 mei, Pinksteren: 31 mei en 1 juni).
  • Wedstrijden die niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden vanwege vakanties, feestdagen of een incompleet team ingehaald kunnen worden volgens de regels van de KNLTB. Dit houdt in dat de wedstrijd voor de oorspronkelijke datum gespeeld moet zijn. Inhaaldata is enkel bestemd voor wedstrijden worden afgelast wegens weersomstandigheden.
  • Elk team heeft 1 captain die het complete team aanmeldt en dient aanspreekpunt te zijn voor de VCL’s.
  • Tijdens de voorjaarscompetitie wordt gespeeld met Verkort Spelen principe. Dit houdt in dat de derde set een Super Tiebreak is en Deuce wordt uitgespeeld.
  • Het inschrijfgeld voor de voorjaarscompetitie bedraagt: €75,- euro per team. Dit is inclusief 2 blikken ballen per thuis speeldag. Na inschrijving ontvang je hiervoor een Tikkie.

We begrijpen dat er veel interesse is in de voorjaarscompetitie. Mocht het voorkomen dat er teveel teams zich aanmelden dan de baanbezetting toe laat op die dag/ avond moet er geloot worden. Deze loting zal plaats vinden op maandag 6 januari om 19.30 uur. Captains van de ingeschreven teams zullen hier t.z.t. van op de hoogte worden gebracht. Wordt je uitgeloot? Vraag naar de mogelijkheid om op een andere dag competitie te spelen.

Lukt het niet om een compleet team bij elkaar te krijgen en wil je toch graag competitie spelen? Stuur ons dan een mailtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Het inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot uiterlijk: 31 december 2019 via de button op deze pagina.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via competitie@tc73.nl.

Sportieve Groet,

Dionne Maat – Dane & Jeanine Haringsma

43e8d5a23b0145598fb0d9a7d09f238ccompetitie