Afgelopen
Deze activiteit is reeds afgelopen.

Snerttoernooi

Van zaterdag 17 oktober tot zaterdag 28 november
Info & inschrijven

Het enige toernooi dat je eigenlijk niet wilt winnen. Op de zaterdagen 26 september, 10 en 31 oktober en 7 november wordt ook weer het snerttoernooi georganiseerd. Dit toernooi is heel geschikt voor onze nieuwe leden.

erwtensoep

Ondanks dat eigenlijk niemand echt de hoofdprijs wil winnen bij dit toernooi, wordt er niet minder fanatiek om gestreden. Als afsluiting is er op 7 november een heerlijke snertmaaltijd voor de deelnemers. Klaargemaakt door de winnaars van 2019: Astrid en Chris.

Dit toernooi is ook erg leuk voor onze nieuwe leden. Je speelt elke week met en tegen iemand anders. De wedstrijden gaan op tijd en duren een uur. Zo leg je in korte tijd veel nieuwe contacten.

Het snerttoernooi kende dit jaar een valse start. Tijdens de eerste speeldag werd er tussen de buien door getennist en de tweede speeldag is volledig in het water gevallen. Omdat de banen op zaterdagmiddag niet meer nodig zijn voor de competitie starten we daarom opnieuw. Wie zich al had aangemeld voor dit toernooi krijgt automatisch bericht, wie alsnog mee wil doen kan zich aanmelden tot uiterlijk dinsdag 20 oktober. We starten al 17 oktober, dus wil je direct vanaf de eerste dag meedoen, meld je dan snel aan.

De nieuwe speeldata zijn 17-24-31 oktober 7-14-21-28 november. We starten vanaf 13.00 uur. Als het een beetje meezit kunnen we het toernooi op 28 november toch afsluiten met een lekkere maaltijd.