Dag 4: Drukke Pinksterdag

Op 9 juni door John

Na een dag met veel slecht weer, hadden we vandaag een heerlijk zonnetje aan de lucht. Het terras zat vanaf 14:00 helemaal vol!

20190609_173248

Ze zeggen wel eens dat er niets zo veranderlijk is als het weer, dat werd vandaag bevestigd. Van een herfstdag op zaterdag naar een heerlijke lentedag op zondag. Korte broeken uit de kast en een extra lekker smakend drankje erbij!

Andere finales
Bij ons staan de finales volgende week op het programma, maar op Roland Garros werd hij vandaag gespeeld. In het clubhuis kon je deze wedstrijd volgen, maar de echte supporters bleven natuurlijk naar het tennis wat buiten gespeeld werd kijken. Na de laatste wedstrijden waren afgelopen, kwam het Nederlands Elftal in actie. Helaas niet zo succesvol...

Kids day
Het is tweede Pinksterdag en dus Kids day! Naast het standaard springkussen hebben we voor nog wat speelgoed gezorgd. Er is ook een echte kinderverloting! Bij het eten is er voor de kleintjes een Kids-box, een soort Happy Meal met frietjes, capri sun en wat snackjes. Jullie zijn dus met je gezin van harte welkom!