Dag 3: Onstuimige zaterdag

Op 8 juni door John

Met 20 wedstrijden op het programma, was de dag niet erg volgepland. Gelukkig maar, want het weer zat niet helemaal mee.

img_2691

Met veel regenbuien, die vaker niet dan wel op de buienradar stonden, zijn een aantal koppels een paar keer naar binnen gekomen om te schuilen. Een paar buien waren voor de banen zelfs te gortig, voor enkele minuten lagen er wat plassen op de banen. Nadat de regen over was, bleef alleen de stormachtige wind nog over. De soms wat onverwachte windvlagen hadden hier en daar wat invloed op de wedstrijden. Maar als ze in Roland Garros doorspelen, ook tegen Djokovic' wil in, dan kunnen wij dat ook!

Gevulde koeken
Naast de zonnebril die iedere deelnemer krijgt, kunnen ze ook genieten van een gevulde koek van Bakkerij Van der Grijn. Over de zonnebrillen gesproken, vergeet je foto met #tc73 niet! Mag naast Instagram ook op Facebook, wel even onze vereniging volgen dan... Binnekort maken we bekend wat je ermee kunt winnen.

Pinksteren
Zondag en maandag is het Pinksteren. Op deze vrije dagen maken we extra gebruik van jullie tijd en hopen we weer veel wedstrijden af te werken. De weersverwachting ziet er voor zondag in ieder geval goed uit, dus vergeet je nieuwe zonnebril niet!