Afgelopen
Deze activiteit is reeds afgelopen.

Najaarscompetitie

Van maandag 11 september tot zondag 29 oktober
Info & inschrijven

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de aankomende najaarscompetitie. Dit keer niet heel lang om over na te denken, want de inschrijving is open tot maandag 5 juni 2023.

Competitie is mogelijk voor iedereen die daar interesse en vooral zin in heeft. Het is super leuk om in teamverband tegen ‘nieuwe/ andere’ tegenstanders te spelen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat naast leuke tenniswedstrijden er ook gezellige avonden uit voort komen. Zorg ervoor dat je een team bij elkaar krijgt en schrijf in middels de link onderaan dit bericht.

Het aantal speeldagen is net als vorig jaar 5 dagen. Daarnaast is de Vrijdagavondcompetitie NIET om de week. Dit is vanwege de beperkte periode waar in het najaar kan worden gespeeld.

Zie in het schema onderaan de pagina op welke dagen wij dit najaar de competitie aanbieden.

Onderaan de pagina zie je ook een overzicht waarin je de data terug kan vinden van het opgestelde programma door de KNLTB met de daarbij horende inhaaldagen.

Aan competitie spelen zitten een aantal voorwaarden vast:

  • Je team mag maximaal uit 7 personen bestaan. Zorg ervoor dat je op alle data een volledig team hebt, zodat er zo min mogelijk vervanging moet worden geregeld.
  • Wedstrijden die niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden vanwege vakanties, feestdagen of een incompleet team, moeten worden ingehaald worden volgens de regels van de KNLTB. Dit houdt in dat de wedstrijd voor de oorspronkelijke datum gespeeld moet zijn. Inhaaldata is enkel bestemd voor wedstrijden die worden afgelast wegens weersomstandigheden.
  • Elk team heeft 1 captain die het complete team aanmeldt en dient als aanspreekpunt voor de VCL’s.
  • Tijdens de Najaarscompetitie wordt gespeeld met het Verkort Spelen principe. Dit houdt in dat de derde set een Super Tiebreak is en Deuce wordt uitgespeeld.
  • Het inschrijfgeld voor de voorjaarscompetitie bedraagt: €75,- euro per team. Dit is inclusief 2 blikken ballen per thuis speeldag. Na inschrijving ontvang je hiervoor een Tikkie.

We begrijpen dat er veel interesse is in de Najaarscompetitie. Mocht het voorkomen dat er teveel teams zich aanmelden dan de baanbezetting toe laat op die dag/ avond dan moet er geloot worden. Deze digitale loting zal plaats vinden op maandag 5 juni om 19.30 uur. Captains van de ingeschreven teams zullen hier t.z.t. van op de hoogte worden gebracht. Word je uitgeloot? Vraag naar de mogelijkheid om op een andere dag competitie te spelen.

Lukt het niet om een compleet team bij elkaar te krijgen en wil je toch graag competitie spelen? Dan kun je mailen naar competitie@tc73.nl en vragen naar de mogelijkheden. Het inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot uiterlijk 5 juni 2023 via de button op deze pagina.

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze mail neem dan gerust contact met ons op.

Sportieve Groet,
Dionne Maat – Dane & Jeanine Haringsma

competitiedagenschema-knltb