Afgelopen
Deze activiteit is reeds afgelopen.

Najaarscompetitie

Van maandag 7 september tot zondag 15 november
Info & inschrijven

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de verschuiving van de voorjaarscompetitie. Waarschijnlijk hebben jullie het al voorbij zien komen; de voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

Competitie is mogelijk voor iedereen die daar interesse en vooral zin in heeft. Het is super leuk om in teamverband tegen ‘nieuwe/ andere’ tegenstanders te spelen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat naast leuke tenniswedstrijden er ook gezellige avonden uit voort komen.

Zorg ervoor dat je een team bij elkaar krijgt en schrijf je voor 13 juni 2020 in, via de inschrijfbutton op deze pagina.

Het aanbod van de competitie blijft gelijk aan het voorjaar. Onderstaand een overzicht van wat wij binnen de vereniging aanbieden:

De competitie telt zeven speeldagen, waarin gespeeld wordt in poules van ongeveer acht teams. In het onderstaande overzicht kunnen jullie de data terug vinden van het opgestelde programma door de KNLTB met de daarbij horende inhaaldagen:

Aan competitie spelen zitten een aantal voorwaarden vast:

  • Zorg ervoor dat je met je team op alle data een volledig team hebt, zodat er zo min mogelijk vervanging moet worden geregeld. We adviseren jullie om minimaal 6 spelers op te geven.
  • Wedstrijden die niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden vanwege vakanties, feestdagen of een incompleet team ingehaald kunnen worden volgens de regels van de KNLTB. Dit houdt in dat de wedstrijd voor de oorspronkelijke datum gespeeld moet zijn. Inhaaldata is enkel bestemd voor wedstrijden worden afgelast wegens weersomstandigheden.
  • Elk team heeft 1 captain die het complete team aanmeldt en dient aanspreekpunt te zijn voor de VCL’s.
  • Tijdens de competitie wordt gespeeld met Verkort Spelen principe. Dit houdt in dat de derde set een Super Tiebreak is en Deuce wordt uitgespeeld.
  • Het inschrijfgeld voor de competitie bedraagt: €75,- euro per team. Dit is inclusief 2 blikken ballen per thuis speeldag. Na inschrijving ontvang je hiervoor een Tikkie.

We begrijpen dat er veel interesse is in de competitie. Mocht het voorkomen dat er teveel teams zich aanmelden dan de baanbezetting toe laat op die dag/ avond moet er geloot worden. Deze loting zal (digitaal) plaats vinden op maandag 15 juni om 19.30 uur. Captains van de ingeschreven teams zullen hier t.z.t. van op de hoogte worden gebracht. Word je uitgeloot? Vraag naar de mogelijkheid om op een andere dag competitie te spelen.

Lukt het niet om een compleet team bij elkaar te krijgen en wil je toch graag competitie spelen? Dan kun je op deze mail reageren en vragen naar de mogelijkheden.
Het inschrijven voor de competitie kan tot uiterlijk: 13 juni 2020

Inschrijven voorjaarscompetitie

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze mail neem dan gerust contact met ons op.

Sportieve Groet,

Dionne Maat – Dane & Jeanine Haringsma

data-knltb-competitierooster-najaarscompetitie