Najaarscompetitie

Van dinsdag 10 september tot zondag 17 november
Info & inschrijven

Inmiddels is het al weer tijd om na de denken over de najaarscompetitie en vanaf nu is het dan ook mogelijk om je hiervoor in te schrijven.

De najaarscompetie wordt op de volgende speeldata gespeeld.

Afgelopen voorjaar zijn er voor het eerst in lange tijd weer teams ingeschreven geweest die overdag speelden. Op dinsdag 2 damesteams en op donderdag 1 herenteam. Deze mogelijkheid bestaat ook weer in het najaar. De dames zijn in het overzicht alleen verplaatst van de dinsdag naar de donderdag of vrijdag en de heren van de donderdag naar de vrijdag. Zie hieronder een compleet overzicht van het totale competitieaanbod in ons district.

Mocht jouw competitievorm er niet bij zitten, neem dan even contact met ons op, dan kijken we even wat het meest passend is.

De inschrijving dient voor alle competitievormen door de teamcaptain gedaan te worden en sluit op 15 Juni 2019.

Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden:

  • Een team mag uit maximaal 7 personen bestaan. Probeer met je team eruit te komen dat je alle data een volledig team hebt zodat we zo weinig mogelijk vervanging hoeven te regelen.
  • Vol is vol, als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat dan zullen we gaan loten op 19 Juni 2019. De captains krijgen hiervan bericht. We behouden ons daarbij het recht voor enkele teams direct plaatsen. Het is daarom verstandig over een alternatief na te denken als je op vrijdagavond niet kan worden geplaatst.

Opgeven voor de competitie kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en deze op te sturen naar competitie@tc73.nl. Op het inschrijfformulier kan een captain zijn/haar team opgeven door alle namen in te vullen. Deze personen hoeven dus zelf geen formulier meer in te vullen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 60.00 per team. Let bij het invullen van het aanmeldingsformulier goed op de inschrijfmogelijkheden.

Let op: Tot en met 15 Juni 2019 hebben jullie dus de gelegenheid om jullie ploegen aan te melden!! Aanmeldingen die we later binnen krijgen kunnen mogelijk niet meer ingeschreven worden,

najaarscompetitie-2najaarscompetitie